Известие

Collapse
No announcement yet.

Как да се байпасне имобилайзер при загубен ключ за Алфа 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщение
    Географията я знам много добре,но както и да е !Но аз пък виждам,че щом не знаеш къде е изписан ZAR в колата,това дето ти обясняват колегите няма как да го разбереш щото е много по сложно от това да знаеш къде е написан номера ZAR

Моля, не ми режи постовете така, че да ти изнася за "заяждането" ти.
    Визирах в случая "малкият талон" и секция "Е".
    Малък талон и секция Е - няма тук.

Помолих да не се ака по темата, ама ти продължаваш...
    Че и тъпа ме наричаш
    Дрънкаш наизуст... независимо, че по-нагоре съм написала частта от VIN-a, която помня. Което автоматично значи, че знам къде да погледна за него.

Още от време оно, от форума на датата, не понасям дървени философи и заядливци, които само акат по темите.
    Помолила съм за помощ. ТИ не помагаш по абсолютно никакъв начин, освен да ми вдигаш нервите.
    Достатъчно. Нямам време и нерви за подобни простотии. Със здраве.
    Някой да зачисти, моля.
    Last edited by dirtybich; d.m.y г., 13:39.

Comment

...
      Last edited by eproHD; d.m.y г., 20:19.
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
      Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
      sigpic

Comment

http://www.adamideslocksmith.com.cy/en/services/
        Търси ключари а не сервиз.Примерно тези, виждам, че в списъка им с услуги присъства и точно твоят проблем-изваждане на копия при изгубени ключове.Явно могат да си копират информацията от твоя комп. и да ти изработят ключове , без да изключват имобилайзера!Също така могат да ти извлекат и пин кода на колата.Успех!
        Last edited by stu; d.m.y г., 14:33.
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

...
          Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 23:22.

Comment

Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
            Няма да свършат работа.
            Защо?

Comment

Първоначално публикувано от stu Покажи съобщение
              Защо?
              Защото не съм в България.
              Затова помолих, ако някой може, да ми напише стъпка по стъпка, как да се байпасне имобилайзера ИЛИ да ми даде съвет от къде да купя направо компютъра с ключовете.

Благодаря, все пак.

Comment

...
                Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 23:23.

Comment

Тези които съм постнал са в Кипър?

---------- Post added at 14:44 ---------- Previous post was at 14:41 ----------

Защото пред код 2 (прескачащият код) са безсилни в случая.
                  Те алгоритъмът за кодовете могат да си го копират от екуто на колата и да обучат новия трансподер на ключа!Няма нищо прескачащо!

Comment

Тези които съм постнал са в Кипър?
                    Извинявам се, не погледнах. Сега ще погледна.

А! Адамидес бяха първите, които се мъчиха 3 дни и накрая казаха, че нищо не могат да направят!
                    Те са едни най-големите и известни в Кипър. Това, разбира се, не значи, че са кадърни!

Comment

...

Comment

Колежке, колегата ви дава координати на ключари в Кипър, а не в България. Вече обясних защо не могат да помогнат и те. Байпасването на имобилайзера също няма да помогне - и това съм отбелязал по-горе. Решението е дадено от Алфиста-идеалист - комплект други компютър, имобилайзер и ключ. Също така той правилно е посочил за улеснение от новия ключ да се прехвърли само транспондера на ключа, който вече са ти направили.
                        Да, да, видях сега, но както казах - първо при тях бяхме и... греда.

И да, видях поста за компютъра и преместването на транспондера. Така и ще стане явно. Само трябва сега по VIN-a да установим всичко за колата, за да се знае какъв точно компютър трябва да се купи.

---------- Post added at 14:52 ---------- Previous post was at 14:51 ----------

По-късно, като свърша работа и се прибера, ще постна VIN-a.

Comment

В съседна тема се разбра , че без проблем направиха ключ на колега със 159, като помня , че също имаше доста спорове, че кодът бил " скачащ" и било невъзможно да се направи ключ!Явно различните ключари разполагат с различна техника и знания?!

Comment

В съседна тема без проблем направиха ключ на колега със 159, като помня , че също имаше доста спорове, че кода бил " скачащ" и било невъзможно да ке направи ключ!Явно различните ключари разполагат с различна техника и знания?!
                            Нямам представа на какво се дължи, но шансът просто да са некадърни, е много голям. Предвид какви са им познанията и капацитетът във всяко отношение...
                            И не, не го казвам ей така - убедила съм се.

Българите може да сме всякакви, но ние сме природно интелигентни и можем да се ровим много, докато намерим решение. Тук са "не работи вече - купувам си ново."
                            Последно имах един клиент, който си беше купил ново зарядно за лаптопа за 60 евро, защото не работело. Оказа се, че не работи, защото бушона в щепсела е гръмнал. Смених му го (50 цента е бушона) и сега си има две зарядни.
                            На входната врата на къщата, в която бях под наем, се развали патрона. Вместо да сменят патрона, смениха цялата врата. Какво да си говорим...
                            Те нямат тая нагласа и мислене, като нас...
                            Last edited by dirtybich; d.m.y г., 15:05.

Comment

...

Comment

Може ли да дадеш линк към тази тема? Разбира се, дубликат при скачащ код може да се направи, но не и нов ключ от "нищото".
                                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=86799
                                Заповядай!

Comment

Working...
                                X